Ngeunaan Reyoung

Reyoung corp.ngadeg di 1985, nyaéta parusahaan percetakan ngarah di wétan Cina.

Reyoung corp.Produk utama nyaéta percetakan buku, percetakan katalog ogé jasa percetakan majalah.

Pikeun cocog sareng pasar, dina taun 2007 kami ngalegaan pabrik bungkusan kotak kami.Pabrik anyar fokus kana manufaktur kotak bungkusan, khususna pikeun kotak kado kertas / kardus, kotak kai, tabung kertas ogé kotak mailer bergelombang.Kotak biasana dianggo pikeun bungkusan coklat, bungkusan kotak kosmetik sareng bungkusan anggur.

Skenario Aplikasi

.